Mistä töitä? Meiltä. Sinulle 13 - 28 - vuotias nuori!

26.1.2019

Kesätyötreffeillä tavattavissa Mira, Elisa ja Anni !
Kesätyötreffeillä tavattavissa Mira, Elisa ja Anni !


Tekemisen ilo luodaan yhdessä! Vuonna 2018 kauttamme työllistyi 44 nuorta ja nuorille maksettiin palkkaa tai palkkiota yhteensä 21 652,54 €. 4H - yrittäjinä toimi yhteensä 40 nuorta, 4H - yrittäjien yhteinen liikevaihto oli 22 549, 45 €.

 

Me opitaan tekemällä. Yhdessä. Arvomme ovat harkinta, harjaannus, hyvinvointi ja hyvyys!

 

Olemme mukana Kesätyötreffeillä 30.1.2019 Sydän Laukaan koululla kertomassa lisää! 

 

4H - yhdistyksen kautta voit työllistyä ympäri vuoden! Kotitaloudet ja yritykset voivat tilata kauttamme nuorten palveluita sekä voit työllistyä yhdistyksen omaan toimintaan ohjaajaksi. 

Kurssien kautta töihin

 

 

4H-työelämäkurssit auttavat sinua eteenpäin. 4H-työelämäkurssit on tehty sitä varten, että sinä löytäisit helpommin työpaikan.

Miksi kurssille?

4H-työelämäkursseilla opit erilaisia työtehtävissä tarvittavia tietoja ja taitoja sekä tutustut työelämän pelisääntöihin. Samalla, kun osaamisesi kasvaa, saat lisää itseluottamusta ja varmuutta. Kaikki kursseille osallistuvat nuoret saavat itselleen myös kurssimateriaalin, jonka tuottamiseen ovat osallistuneet alan asiantuntijat, sekä todistuksen suorittamastaan kurssista. Kurssin käytyäsi sinun on helpompi saada töitä.

Mikä kurssi sopii minulle?

4H-työelämäkurssit valmentavat sinua erilaisiin töihin.

Töihin kurssien jälkeen

Kurssien jälkeen voit tehdä töitä 4H-yhdistyksen kautta. Meillä töihin voi päästä jo 14-vuotiaana. Vuosittain 4H-yhdistykset ympäri Suomea työllistävät yli 8 000 nuorta! 4H - yrityksen voit perustaa jo 13 - vuotiaana sekä toimia kerhojen apuohjaajana.

4H-yhdistys toimii työnantajanasi, joka välittää sinut esimerkiksi ulkoiluttamaan asiakkaan koiraa tai leikkaamaan nurmikkoa. Asiakkaina voivat olla yksityishenkilöt, yritykset ja kunnat. Palkkasi maksaa 4H-yhdistys.

   

Nuorten Kesätyöhaku käynnissä 21.1. - 10.3.2019!:

https://laukaa.4h.fi/nuorille-toita/nuorten-kesatyot-2019/

 

Muut kuin 9 - luokkalaiset voivat lähettää avoimen työhakemuksen Miralle.

Henkilöstömme tiedot ja vastuualeet löydät täältä:

https://laukaa.4h.fi/yhteystiedot/