Harrasta 4H :ssa!

4H-harrastus tarjoaa monipuolista ja iloista tekemistä lapsille ja nuorille. Liity siis sinäkin 4H-laisten joukkoon!

Jos olet jo jäsen tai huoltajana, pääset muokkaamaan tietojasi tätä kautta:

https://4h.fi/liity-jaseneksi-2/jasentietojen-muokkaaminen/

Uuden jäsenen tai perheen liittyminen  onnistuu helposti:

https://liity.4h.fi/

Lue jäsenyydestä ja eduista lisää täältä:

https://laukaa.4h.fi/jasenyys/Alakoululaisten kerhotoiminta:

Iloista toimintaa, parhaita kavereita ja yhdessä viihtymistä. 4H-kerho on sinun juttusi, jos haluat tehdä ja kokeilla uusia asioita. Kerhossa ollaan kavereiden kanssa ja vaikkapa kokataan, pelataan, liikutaan ja retkeillään.

Kerhoon voit tulla turvallisin mielin, sillä ohjaajanasi toimii koulutettu vapaaehtoinen kerhonohjaaja.  Ovi kerhoon aukeaa, kun täytät 6 - vuotta.

Käynnissä olevista kerhoista voit lukea lisää valikon alaotsikoiden kautta!


Ohjaajille:

Materiaalia  löytyy täältä:

http://www.4h.fi/tekemista/kerhot/kerhonohjaajalle/


Nuorten ryhmätoiminta :

on tarkoittu + 12 - 28 - vuotiaille. Nuorten ryhmiä ohjaavat vapaaehtoiset ryhmänohjaajat tai vertaisohjaajat. Onko sinulla idea ja porukka? Tai idea, mutta ei porukkaa. Ota yhteyttä Miraan, niin funtsitaan yhdessä!

Käynnissä olevat ryhmät löydät valikon alaotsikoiden kautta!


TOP-tehtävät

TOP - tehtäviin pääset tästä: https://www.toptehtavat.fi/

Kerhoissa on sellainen toimintatapa, että jokainen saa tehdä itse. Tottahan on, että Tekemällä Oppii Parhaiten. Monissa 4H-kerhoissa tehdäänkin TOP-tehtäviä, joiden ideana on juuri tuo edellä kerrottu. Tehtäviä on monelta aihealueelta, ja niitä on satoja.

4H-kerhot ovat 6 - vuotta täyttäneille ja alakoululaisille suunnattuja harrasteryhmiä . Alla infoa kerhokäytänteistämme!

Nuorten ryhmätoiminnastamme voit lukea lisää valikon alaotsikoiden kautta!

  • 4H-kerhoissa ja ryhmissä käyminen edellyttää 4H-jäseneksi liittymistä. HUOM! AVI - kerhoissa jäseneksi liittyminen on vapaaehtoista. Mahdolliset kerhomaksut ovat ilmoitettu kerho- ja ryhmäkohtaisissa tiedoissa.
  • Jäsenmaksun suuruus on yksittäiseltä jäseneltä 35 € ja kaikilta samaan ruoka- kuntaan kuuluvilta yhteensä 70 € vuodessa. Kaikki perheen 6 - vuotta täyttäneet voivat liittyä jäseniksi!
  • Jäsenmaksulla pääset osallistumaan 4H-toimintaan, saat jäsenkortin ja siihen liittyvät jäsenedut. Lisäksi Sinulla on tapaturmavakuutus 4H:n järjestämissä tilaisuuksissa ja tapahtumissa.

Tervetuloa viihtymään ja tekemällä oppimaan !

4H-järjestöllä on toiminnan vastuuvakuutus sekä 4H-tapahtumia koskeva tapaturmavakuutus nuorille, jotka ovat 4H-yhdistysten jäseniä. Vakuutus on voimassa kaikissa 4H-tapahtumissa sekä välittömillä matkoilla tilaisuuden ja kodin välillä.