Jäsenyys

Yhdistyksemme jäsenet voivat muokata tietojaan tätä kautta:

Uudet jäsenet voivat liittyä alla olevan painikkeen kautta : Liity jäseneksi

JÄSENMAKSU

Maksamalla jäsenmaksun saat enemmän irti 4H:sta. Hyödyntämällä 4H-jäsenetuuksia paikallisissa, seutukunnallisissa ja valtakunnallisissa kohteissa säästät selvää rahaa. Samoin myönnämme alennuksia muun nuorten koulutuksissa ja työelämävalmennukset ovat ilmaisia!

4H:n jäsenenä voit harrastaa, oppia ja saada uusia ystäviä!

4H-järjestö tarjoaa jäsenilleen monipuolisia mahdollisuuksia taitojen kehittämiseen ja uusien ystävien löytämiseen. Jäsenet voivat osallistua 4H-kerhoihin, erilaisiin koulutuksiin, leireille ja tapahtumiin sekä perustaa 4H-yrityksen 13–28-vuotiaana. Jäsenenä pääset osaksi aktiivista ja innostavaa 4H-yhteisöä, jossa voit jakaa harrastuksesi ja kiinnostuksesi muiden kanssa! 14 - vuodesta alkaen voi toimia apuohjaajana kerhoissa sekä 15 - vuotiaana työllistyä 4HHelppi työpalveluun tai yritystilauksiin kauttamme.

HUOM! Liittyessäsi uutena jäsenenä/ perhejäsenenä elokuun 2023 aika yksilöjäsenmaksu on 35 € ja perhejäsenmaksu 70 €.

1.9.2023 alkaen 4H:n yksilöjäsenmaksu on 40 euroa. Samaan ruokakuntaan kuuluvien aikuisten ja vähintään 6-vuotiaiden lasten perhejäsenmaksu on 85 euroa vuodessa. Jäsenyyteen kuuluu digitaalinen 4H-jäsenkortti.

4H:n jäseneksi liityt täyttämällä sähköisen liittymislomakkeen osoitteessa https://liity.4h.fi/

Yhdistykseltämme kuulet tarkemmin, mitä 4H-jäsenyys sinulle tarjoaa. Ota rohkeasti yhteyttä!

Tutustu jäsenrekisterin tietosuojaselosteeseen täällä.

Valitse lomakkeelta ensin valikosta Laukaan 4H-yhdistys. Seuraavalla sivulla voit täyttää jäsentiedot. Valitse tältä sivulta itsellesi tai perheellesi sopiva jäsenyyden muoto. Voit liittyä henkilöjäseneksi tai perhejäseneksi. Perhejäseneksi voivat liittyä samassa taloudessa asuvat.

Olemme siirtyneet rullaavaan jäsenkauteen (7.1.2020 alkaen). Jäsenmaksusi ja -kautesi on voimassa 12kk kerrallaan, alkaen liittymiskuukauden alusta. Jäsenmaksukauden päättyessä saat uuden jäsenmaksulaskun.