9 - luokkalaisten Kesätyöt 2020

 

Kesätyönhaku 9 - luokkalaisille Laukaalaisiin yrityksiin ja yhteisöihin!

Hakuaika 20.1.2020 - 8.3.2020

Yhdistyksemme, Laukaan yrittäjät ja Laukaan kunta haluavat olla mukana mahdollistamassa kaikkien Laukaalaisten 9-luokan päättävien nuorten työllistymistä.

Tutustu työelämään ja tienaa – mallin mukaisesti tai työntilaajan muulla haluamalla työsuhdemallilla  on mahdollisuus työllistyä Kesätyöhaasteeseen ilmoittautuneisiin yrityksiin ja yhteisöihin.

Haastattelemme kaikki hakijat. Aloitamme haastatteluprosessin hakuaikana.

Valinta työpaikkaan tehdään yhteistyössä työntilaajan kanssa. 

Valintojen jälkeen nuoret suorittavat Työt alkavat - kurssin sekä Kesätyövalmennuksen.Koulutuksen yhteydessä laaditaan myös työsopimukset ja vahvistetaan työtehtävät sekä työnteon ajankohta.

Kesätyövalmennus  järjestetään 16.5.2020  klo 12.00 - 18.00. 


4H – yhdistys toimii nuorten juridisena työnantajana sekä ns. Kesätyötoimistona ja linkkinä nuoren ja yrittäjän välillä.

Varsinaisena työhön perehdyttäjänä ja työnohjaajana toimii työntilaaja.

Työn kesto on kaksi viikkoa eli kymmenen työpäivää. Nuorelle maksettava palkka on 350 € - 365 € alan sopimuksesta riippuen. ( 2020 palkkatiedot päivitetään, kun keskusjärjestöt ovat vahvistaneet sopimukset )

Lisätietoa:

 https://ek.fi/mita-teemme/tyoelama/kesatoita-nuorille/tutustu-tyoelamaan-ja-tienaa-ohjelma/

ja kesaduuni.org

Yritykset ,yhteisöt ja kotitaloudet  voivat palkata nuoren myös muulla työsuhdemalilla 4H - yhdistyksen kautta. Kesäharjoittelun jälkeen voi myös jatkaa työsopimusta 4H - yhdistyksen kautta.

Lisätiedustelut:

Mira Jalonen

0405396648