Laukaan Kesätyöhaaste 2020

Laukaan 4H - yhdistys mukana Vastuullinen Kesäduuni kampanjassa vuonna 2020!

 

Hyvä Laukaalainen yrittäjä ja yhteisön edustaja!

 

9 - luokan päättävillä nuorilla on mahdollisuus työllistyä Kesätyöhaasteeseen ilmoittautuneisiin yrityksiin ja yhteisöihin!

Haasteeseen jo mukaan ilmoittautuneet työntilaajat löydät täältä: 

https://laukaa.4h.fi/kumppanuudet/kesatyonantajat-2020/

Tavoittelemme unelmaamme nuori kerrallaan, työpaikka kerrallaan. Tähän tarvitsemme Laukaalaisten yrittäjien apua. Myös juuri Sinun apuasi.

Sinä ja yrityksesi voitte olla mahdollistamassa yhden tai useamman nuoren kesätyön. 

 

Nuoren palkkaus ja lisäinfoa

Nuoret työllistyvät Tutustu työelämään ja tienaa – mallin mukaisesti. Nuori työllistyy kahdeksi viikoksi (10 työpäivää, noin 6 – 7 h päivä) ja saa palkaksi kertakaikkisena korvauksena 360 - 370 € 

  2020 palkkaussumma päivitetään tänne, kun keskusjärjestöt ovat vahvistaneet sopimukset 

Lisätietoa:

 https://ek.fi/mita-teemme/tyoelama/kesatoita-nuorille/tutustu-tyoelamaan-ja-tienaa-ohjelma/

ja https://www.tat.fi/ 

 

Haastattelemme kaikki hakijat. Aloitamme haastatteluprosessin hakuaikana.

Valinta työpaikkaan tehdään yhteistyössä työntilaajan kanssa. 

Valintojen jälkeen nuoret suorittavat Työt alkavat - kurssin sekä Kesätyövalmennuksen.Koulutuksen yhteydessä laaditaan myös työsopimukset ja vahvistetaan työtehtävät sekä työnteon ajankohta.

Kesätyövalmennus  järjestetään 16.5.2020  klo 12.00 - 18.00. 


4H – yhdistys toimii nuorten juridisena työnantajana sekä ns. Kesätyötoimistona ja linkkinä nuoren ja yrittäjän välillä.

Varsinaisena työhön perehdyttäjänä ja työnohjaajana toimii työntilaaja.

Työsopimuksen kirjoittamisen jälkeen yhdistys laskuttaa yritystä tai yhteisöä nuoren kertakaikkisen korvauksen lisäksi 100 €+ Alv

Sosiaaliala 0% Alv

Yritykset, yhteisöt ja kotitaloudet  voivat palkata nuoren myös muulla työsuhdemalilla 4H - yhdistyksen kautta. Kesäharjoittelun jälkeen voi myös jatkaa työsopimusta 4H - yhdistyksen kautta.

Lisätiedustelut:

Mira Jalonen

0405396648

” Osallistumisellasi on merkittävä vaikutus nuoren elämään sekä yhteiskuntaan. Laukaalaisena yrittäjänä pystyn omalta osaltani vaikuttamaan nuorten työllistymiseen ja tulevaisuuteen. Tämän päivän nuori on huomisen työntekijä ja tulevaisuuden tekijä - ehkäpä myös  Laukaalainen yrittäjä. Otan haasteen vastaan. ”

Laukaan Yrittäjien edustaja,

 Jaana Närhi

Uudet Tuulet Hoiva Oy

 

Kaikille 15.1.2020 mennessä haasteeseen ilmoittautuneille ilmainen mainostila 4H - yhdistyksen kotisivustolla, banneriin lisäämme suoran linkin yrityksen kotisivustolle. Voit lähettää yrityksesi logon sähköpostitse laukaa@4h.fi. 

PDF-tiedostoKohtaamisia – tapahtumat nuorille ja työnantajille.pdf (191 kB)
Ilmoittaudu mukaan Lievestuoree, Vihtavuoren ja Kirkonkylän yapahtumiin, jossa työnantajat ja 9 - luokkalaiset kohtaavat!