Iloa yhdessä toimimisesta - Yhdessä olemme enemmän!

Ajankohtaista

Kauttamme yksityiset, yhteisöt ja yritykset voivat työllistää nuoren helposti ja lyhyeksikin aikaa tilaamalla yhdistyksen tarjoamia palveluita!
Alla olevina 4H - lasketteluiltoina /päivinä 4H - jäsenkortilla liput ja välineet - 50%! Muina aikoina lipuista ja välineistä - 2€ alennus.
Kevätkausi starttaa käyntiin - Lue lisää jäsenyydestä ja käynnistyvistä kerhoista tästä uutisesta!
Anni Jalonen on valittu toiseksi kaudeksi vuoden 2016 Nuorisotoimikuntaan- Onnea Annille luottamustehtävään! Nuorisotoimikunta koostuu viidestä 16–28-vuotiaasta nuoresta, jotka haluavat olla mukana kehittämässä 4H-järjestöä sekä valtakunnallisesti että paikallisesti. 4H-nuorisotoimikunta tuo nuorten äänen kuuluville järjestön hallintoon.
Aloitimme yhteistyössä Vatin kanssa 4H - Tapahtumatuottajavalmennuksen syyskuussa 2014. Nuorten valmennus ja yhteinen projektimme huipentuu nuorten tuottamaan tapahtumapäivään lapsiperheille ja nuorille Kirkonkylän koululla! Kilkkaa uutinen ja lue lisää!
Huikea määrä säkkejä kerätty! Suursäkkejä noin 2669 kpl ja 40 g säkkejä noin 300 kpl !
4H-järjestön jäsenmaksun laskutustapa muuttuu syksyllä 2015!
Kaikkiaan 4H - yhdistyksissä kerättiin 674 220 kg tyhjiä lannoitesäkkejä uusiokäyttöön! Määrä on suurin valtakunnallisesti sitten vuoden 1999.
Klikkaa uutista ja lue Jarna Pihlajamäen kertomus Opintomatkasta 23.-24.9.2014!