Iloa yhdessä toimimisesta - Yhdessä olemme enemmän!

Ajankohtaista

Laukaan 4H - yhdistyksen kautta voi tilata palveluita erilaisiin tarpeisiin! 4H-yhdistys toimii paikallisesti nuorten työnantajana. Lue lisää ja ota digitaalinen sovellus käyttöösi!
Meillä 4H-harrastuksessa opitaan itse tekemällä, pidetään hauskaa ja opitaan uusia asioita kavereiden kanssa. Tervetuloa joukkoon! 4H-harrastuksessa voi olla turvallisin mielin! Tilanteen pitkittyessä meille on tärkeää tehdä kaikki voitavamme, että lasten ja nuorten elämä sujuisi mahdollisimman normaalisti ja heillä olisi mahdollisuus ryhmässä toimimiseen ja laadukkaaseen ohjaukseen myös vapaa-aikana. Lue lisää toimintaohjeistamme!
Tervetuloa mukaan nauttimaan ihanista kesäpäivistä ja tekemällä oppimisesta- Yhdessä! ❤️
Tilapäiset muutokset toiminnassa Valtioneuvoston linjausten mukaisesti. Lue lisää!
Ysit töihin -projektin toteuttaa Suomen 4H-liitto opetus- ja kulttuuriministeriön rahoituksella 2019-2021
Sinulle Yrittäjä tai yhteisön edustaja! Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan kesätyönantajaksi ja kohtamaan nuoria tapahtumiin!
Ilmoittautuminen 6 - 12 - vuotiaiden lasten kerhoihin on käynnissä! Lue lisää, tutustu ja ilmoittaudu!
Ilmoittautuminen lasten kesäkerhoihin sekä nuorten kevään kursseille ja leireille on käynnissä!
Tekemisen ilo luodaan yhdessä! Vuonna 2018 kauttamme työllistyi 44 nuorta ja nuorille maksettiin palkkaa tai palkkiota yhteensä 21 652,54 €. 4H - yrittäjinä toimi yhteensä 40 nuorta, 4H - yrittäjien yhteinen liikevaihto oli 22 549, 45 €.
Tavoittelemme unelmaamme nuori kerrallaan, työpaikka kerrallaan. Kesätyöharjoittelun merkitys nuoren elämässä on suuri. Se voi ratkaista tulevan uravalinnan, muuttaa nuoren koko elämän suunnan. On vastuullinen teko auttaa nuorta työelämän alkumetreillä.Tähän tarvitsemme Laukaalaisten yrittäjien ja yhteisöjen apua. Myös juuri Sinun apuasi!